Tandteamet​

Refslund og Ørts​

telefon (sort) 1 86 52 11 77      

Klinikken holder juleferie fra d. 23. december til og med 1. januar.

Har du brug for akut hjælp, kontakt tandlægevagten på tlf. 23 62 02 01​

Tandimplantat – hvis du mangler en eller flere tænder

​Hvis du har brug for tandimplantat, ligger der ofte en længerevarende behandling hos en tandlæge forud for indsættelse af de nye tænder. På vores klinik foretager en tandlæge et aftryk af den eller de manglende tænder, som sendes til en tandtekniker, der bygger selve det implantat, du skal have indsat. Selve arbejdet med indsættelsen, kontrol og pleje af protesen foretages af en tandlæge.

Hos Tandlægefællesskabet Refslund og Ørts kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for en ny tand eller flere nye tænder. Vores klinik er beliggende i Skanderborg, og vi har patienter herfra og fra omkringliggende byer såsom Odder og Ry. 

På denne side kan du få alle nødvendige informationer om mulighederne for tandimplantat, men skulle du alligevel ligge inde med spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er et tandimplantat?

Implantater er titaniumskruer, som under lokalbedøvelse og strengt sterile forhold sættes ind i kæbeknoglen. Efter en indhelingstid fungerer de som en kunstig tandrod, hvorpå man har mulighed for at opbygge forskellige tanderstatninger. Dette kan med fordel gøres i situationer med en enkelt manglende tand, flere manglende tænder eller med samtlige tænder manglende.

Når man mangler en enkelt tand

Ved en enkelt eller enkelte manglende tænder, som skal erstattes med en bro, er fordelen, at nabotænderne, som ellers skulle være slebet til, lades ganske urørte.

Når man mangler flere tænder

I de tilfælde, hvor enkelte tænder ellers skulle erstattes med en delprotese, får man i stedet for delprotesen fastsiddende tænder, som føles og fungerer som ens egne.

Når man mangler alle tænder

Er man helprotesebærer - man mangler alle sine tænder i en eller begge kæber - oplever man ofte, at protesen er løstsiddende og dårligt fungerende, f.eks. hvis gummen er svunden for meget.

Her kan protesen fastgøres til implantaterne via enten et tryklåssystem eller en barre. 

Fordelene ved tandimplantat er dette:

  • Protesen løsner sig ikke uden videre ved spisning, latter eller gaben
  • Man har mulighed for i højere grad at spise en varieret kost - til gavn for den generelle sundhed
  • Protesen kan ofte udformes, så den fylder mindre i munden

​Kontakt os og bestil tid til forundersøgelse vedrørende din tandimplantat

Før vi begynder afstøbningen til dit tandimplantat, skal vi have behandlet eventuelle skader eller tandsygdomme. Derfor anbefaler vi, at du kommer til forundersøgelse hos os først. Hvis du har flere spørgsmål til vores behandlinger og priser – fx hvad koster tandimplantat? – er du velkommen til at kontakte os for pris og spørgsmål.

Du kan ringe til os på telefon 86 52 11 77 eller henvende dig via e-mail på info@tandteamet.com. Ved akut tidsbestilling bedes du kontakte os telefonisk.

Kontakt​information

Tlf.: 86 52 11 77

E-mail: info@tandteamet.com

CVR: 26798493

Her ligger vi

​​Tandteamet Refslund og Ørts

Adelgade 57
8660 Skanderborg