Tandteamet​

Refslund og Ørts​

telefon (sort) 1 86 52 11 77      

Klinikken holder juleferie fra d. 23. december til og med 1. januar.

Har du brug for akut hjælp, kontakt tandlægevagten på tlf. 23 62 02 01​

​Paradentosebehandling skræddersyet til dine behov

​Har du paradentose, er det nødvendigt med en paradentosebehandling, og det kan du få her hos Tandlægefællesskabet Refslund og Ørts. Vores klinik holder til i Skanderborg, og den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Ry, Odder eller andre omkringliggende områder.

Vi har to erfarne tandlæger på klinikken, der sammen med vores klinikassistenter og tandplejer sørger for, at du får en god oplevelse, når du er i behandling hos os. Derudover har vi alt det nødvendige udstyr til at foretage lige netop den behandling, som du har behov for. Du er med andre ord i trygge hænder hos os.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en sygdom i tandkødet, der opstår som følge af en betændelsestilstand i tændernes støttevæv, herunder både tandkød, fibre omkring tandrødderne og den nærliggende kæbeknogle.

Betændelsestilstanden medfører, at knoglen langsomt bliver nedbrudt, samtidig med at tændernes støttevæv forsvinder. På sigt vil det betyde, at tænderne løsner sig, og de kan potentielt også flytte sig i tandrækken. For at undgå dette er det vigtigt, at du kommer i paradentosebehandling så hurtigt som muligt, efter tilstanden er blevet opdaget. 

​Hvad koster paradentosebehandling?

Vores priser på behandling af paradentose afhænger af, hvor fremskreden din paradentose er, og hvor ofte du har behov for behandling. Har du tandkødsbetændelse, er du altid meget velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse hos os, hvor vi vurderer, hvor omfattende en paradentosebehandling du har behov for og til hvilken pris.

Kontakt os for tidsbestilling

Du skal bare ringe til os på telefon 86 52 11 77, så finder vi en tid til dig hos vores tandlæge. Har du nogle spørgsmål, kan du også skrive til vores e-mail info@tandteamet.com, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt​information

Tlf.: 86 52 11 77

E-mail: info@tandteamet.com

CVR: 26798493

Her ligger vi

​​Tandteamet Refslund og Ørts

Adelgade 57
8660 Skanderborg